020-3080650
Gemiddelde beoordeling: 9,5 / 10

Huis verkopen

We begrijpen dat het verkopen van uw huis een spannend en soms emotioneel proces is. Daar willen we u graag in begeleiden. In samenwerking met u zorgen we ervoor dat uw huis precies zo in beeld wordt gebracht zoals u dat wil. Wij gebruiken een topfotograaf en spenderen veel tijd en aandacht aan het smaakvol presenteren van de woning voordat de foto’s gemaakt worden.

 

Buurt in beeld:

Als enige makelaar in Amsterdam presenteren  wij het huis in relatie tot de buurt middels unieke fotocollages van de leukste plekken, winkels, koffietentjes en parken in de buurt. Ook uw eigen input is daarvoor van belang. Daarnaast hebben we een unieke database ontwikkeld die wij gebruiken voor de optimale prijsstrategie voor uw huis. Wij kunnen in- en doorzicht bieden in de prijsontwikkeling per m2, vraagprijzen, transactieprijzen etc. Door dit beiden goed in te zetten onderscheiden we ons van andere makelaarskantoren en geven we nuttige informatie vrij.

Klanten over ons:

"...Geweldig geholpen! Zeer duidelijk de verschillende mogelijkheden besproken over hoe we de verkoop zouden kunnen laten verlopen. En ze hebben met veel enthousiasme hieraan gewerkt. Daarnaast stonden ze altijd klaar voor vragen."

"...Ze zijn professioneel, transparant, vriendelijk en kundig. Er werd de tijd genomen om me alles uit te leggen en mede door hun onderhandeling heb ik mijn huis zeer goed verkocht."

Echte samenwerking

Wij werken nauw samen met u als klant! Wij willen van u weten wat er bijzonder is aan uw huis en uw buurt. Wij maken daar mooie fotopresentaties van, die een grotere emotionele beleving aan uw huis meegeven. Een huis kopen is emotie!

Beoordeling:

Met een 9,5 beoordeling is Amsterdam@Home Makelaars volgens de website Wie Is De Beste Makelaar, de beste makelaar van Amsterdam!