020-3080650
Gemiddelde beoordeling: 9,5 / 10

Makelaar in Amsterdam Zuid

Woning in Amsterdam Zuid gezocht? Of wilt u juist uw woning verkopen? Dan heeft u een makelaar nodig die Amsterdam kent als niemand anders. Anouk Monnik en Wouter Thöne van Amsterdam@Home kennen onze hoofdstad als hun broekzak. Het zijn geboren Amsterdammers die hun beroep al 15 jaar lang met passie uitoefenen.

 

Beste makelaar van Amsterdam

Een gemiddelde beoordeling van 9,4 laat zien wat klanten van hun vinden. Ze zijn creatief, vakkundig, enthousiast en oprecht geïnteresseerd in al uw woonwensen. Geen plek in Amsterdam Zuid is hun onbekend, waardoor u altijd verrast wordt door de mogelijkheden. Ze mogen zich dan ook met recht de beste makelaars van Amsterdam noemen.

 

“Anouk Monnik is een professionele en betrouwbare makelaar die haar klanten serieus neemt. Ze zoekt oplossingen, ziet kansen en mogelijkheden”

 

 

Persoonlijke makelaar Amsterdam Zuid

Het kopen of verkopen van een woning is niet zomaar iets. Wij lopen maar al te vaak tegen problemen met erfpacht, fundering of bouwkundige staat van de woning. Daarom is het belangrijk om met een betrouwbare makelaar in zee te gaan. Bij Amsterdam@Home staan deskundigheid, service en persoonlijk contact centraal. U kunt zonder zorgen genieten van het idee dat u straks een trotse inwoner van Amsterdam Zuid bent.

 

 

Woning (ver)kopen  in Amsterdam Zuid?

Bij het kopen of verkopen van een woning wilt u zekerheid. Neem daarom contact op met Amsterdam@Home. De beste makelaar van Amsterdam.

 

 

Afspraak maken

Amsterdam Zuid

In Amsterdam Zuid kan iedere cultuurliefhebber zijn hart ophalen. Je vindt er onder andere het Rijksmuseum, Stedelijk Museum, Van Gogh Museum, het Concertgebouw en het Museumplein.

 

En wat te denken van de voormalige brouwerij van Heineken? Met het Vondelpark in de buurt, kunnen ook natuurliefhebbers hun hart ophalen in Amsterdam Zuid.