020-3080650
Gemiddelde beoordeling: 9,5 / 10

Makelaar in Amsterdam Noord

Op zoek naar die ene woning in Amsterdam Noord? Of wilt u juist uw woning verkopen? Dan heeft u een makelaar nodig die Amsterdam als geen ander kent. Bij Anouk Monnik en Wouter Thone van Amsterdam@Home bent u dan aan het juiste adres. Ze zijn geboren Amsterdammers en hebben ruim 15 jaar ervaring in het vak.

 

Beste makelaar van Amsterdam

Volgens hun klanten zijn ze dan ook de beste makelaars van Amsterdam. Een gemiddelde beoordeling van 9,4 bevestigt dit. Ze zijn creatief, vakkundig, enthousiast en oprecht geïnteresseerd in al uw woonwensen. Geen plek in Amsterdam Noord is onbekend, waardoor ze altijd met verrassende mogelijkheden komen.

Betrouwbare makelaar Amsterdam Noord

Het kopen of verkopen van een woning is niet zomaar iets. Problemen met erfpacht, fundering of bouwkundige staat zorgen vaak voor stress. Het is daarom belangrijk om een vertrouwelijke band te hebben met de makelaar. Bij Amsterdam@Home staan deskundigheid, service en persoonlijk contact centraal. Op deze manier kunt u zich zorgeloos oriënteren op uw nieuwe woning en genieten van deze spannende en leuke periode.

Amsterdam Noord

Het noordelijke deel van Amsterdam staat bekend om het Vliegenbos. Een park waar veel Amsterdammers hun vrije tijd doorbrengen. Een deel van Amsterdam Noord wordt in beslag genomen door polders, met een uitgestrekt landschap als gevolg. Amsterdam Noord biedt een ideale mix van gezellige stadse drukte en natuurlijke rust.

Woning kopen of verkopen in Amsterdam Noord?

Bij het kopen of verkopen van een woning wilt u zeker zijn van kwaliteit. Neem daarom contact op met Amsterdam@Home. De beste makelaar van Amsterdam.

 

 

Afspraak maken