020-3080650
Gemiddelde beoordeling: 9,5 / 10

Van Ostadestraat 190 A,
AMSTERDAM

Interesse in deze woning?

Wilt u meer weten? Vul dan bijgaand formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Vraagprijs: € 325.000,- K.K.

  • Korte gegevens
  • Woonoppervlakte: 44m2
  • Aantal kamers: 2

Algemeen

Gezelligheid ten overvloede! Op een toplocatie in één van de leukste en levendigste buurten van Amsterdam, de Pijp, ligt dit heerlijke 2 kamer appartement met balkon en maar liefst twee (gescheiden) gemeenschappelijke dakterrassen met fantastisch uitzicht over de stad en waar u elk zonnestraaltje van de dag kunt meepakken.

Indeling
U betreedt het pand via een gemeenschappelijke voordeur op de begane grond. Middels een brede trap bereikt u de woning gelegen op de eerste verdieping. U stapt binnen in de hal die alle vertrekken met elkaar verbindt. De ruime en zeer lichte woonkamer heeft uitzicht op de Oranjekerk. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een combi-oven, vaatwasmachine en koel-vries combinatie. De keuken geeft toegang tot het balkon met balkonkast. Vanwege de hoekligging van het gebouw heeft u vanuit het balkon uitzicht over de Ostadestraat en de Tweede van der Helststraat. Aan de rustige achterzijde bevindt zich een ruime slaapkamer (14 m2). De badkamer is voorzien van douche, toilet en een wasmachineaansluiting. Het appartement heeft behalve een balkon ook een tweetal gemeenschappelijke dakterrassen met een fantastisch uitzicht over de stad.

Omgeving
Het appartement is gelegen in de altijd bruisende Amsterdamse Pijp. Deze buurt kenmerkt zich door de vele leuke restaurants, de ontelbare (eet)cafés, een grote diversiteit aan (boetiek)winkels en natuurlijk de beroemde Albert Cuypmarkt, waar u 6 dagen in de week terecht kunt voor allerlei verse specialiteiten. Alleen al in de van Ostadestraat zijn een tal van leuke plekken te vinden, denk aan de Pizzakamer, Wijnbar Glou Glou en lunchroom G's. Aan de overkant van het appartement kunt u zomers langs voor een heerlijk ijsje van Massimo. De Albert Heijn op het Cornelis Troostplein en de Dirk van den Broek op het Marie Heinekenplein zijn binnen een paar minuten lopen te bereiken. Het Gerard Douplein en het Van Der Helstplein zitten ook vol met leuke hotspots en daarom ook zeker de moeite waard om te bezoeken!

De bewoner vertelt
Je loopt de deur uit en stapt meteen het gezelligste kruispunt van de Pijp op. Je vindt hier de perfecte combinatie voor een avondje uit: borrelen op het terras bij Glou Glou, daarna een smakelijke pizza bij de Pizzakamer, en afsluiten met een heerlijke gelato van Massimo. Voor dit ijs fietsen mensen om! Loop je rechtsaf de Tweede Van Der Helststraat in, dan kom je uit op het knusse Van der Helstplein met haar bruine cafe's en fijne restaurantjes. Sla linksaf de Tweede Van Der Helststraat in en je komt langs het Sarphatipark waar je in het voorjaar en de zomer kan relaxen op het gras. Nog even door en je loopt de Albert Cuyp op om je dagelijkse boodschappen te doen. Ook daar in de buurt zijn veel leuke restaurantjes te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van Latijns-Amerikaans eten en cocktails bij Calle Ocho? Dit restaurantje zit overdag verstopt achter de marktkramen van de Albert Cuyp. Er zijn zoveel hotspots in de buurt te vinden dat je bijna zou vergeten hoe fijn het is om aan het eind van de dag in de zon te gaan zitten op je eigen privé-terrasje op het balkon.

Bereikbaarheid
Er zijn vele mogelijkheden m.b.t. het openbaar vervoer; zowel tram, metro als trein (Amstel Station/Station Zuid) zijn snel bereikbaar. De woning ligt om de hoek bij de nieuwe Noordzuidlijn die in juni dit jaar open gaat. Tram 3 stopt op de Ceintuurbaan en voor tram 24 en tram 12 geldt hetzelfde. Daarnaast is ook de ring van Amsterdam makkelijk te bereiken via de Rai of het Amstelstation.

Bijzonderheden
- Wonen in de bruisende pijp;
- Servicekosten voor het appartement bedragen €45,-;
- Gehele appartement is voorzien van dubbel glas;
- Aparte berging aanwezig;
- Twee gemeenschappelijke dakterrassen
- Actieve VvE in eigen beheer;
- Erfpacht afgekocht tot 2045 AB 1994;
- Oplevering in overleg;
- Notariskeuze aan koper, een in Amsterdam gevestigde notaris;
- Er is pas een overeenkomst als de koopakte is getekend door beide partijen;

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.''

 

< terug naar overzicht


Bekijk hier onze overige huizen die aangekocht of verkocht zijn en zie direct de prestaties van Amsterdam @Home in Amsterdam De Pijp.


De Pijp in beeld

Proef de sfeer van uw nieuwe wijk en klik op een van de foto's om nog veel meer sfeer impressies van de buurt te zien!