020-3080650
Gemiddelde beoordeling: 9,5 / 10

Ruyschstraat 77 4,
AMSTERDAM

Interesse in deze woning?

Wilt u meer weten? Vul dan bijgaand formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Vraagprijs: € 375.000,- K.K.

  • Korte gegevens
  • Woonoppervlakte: 62m2
  • Aantal kamers: 2

Algemeen

*** ENGLISH BELOW ***

Ruim en licht appartement van 62m2 met open keuken, gelegen op de toplocatie in het populaire en gezellige Oost en op steenworp afstand van de Pijp en het Centrum. Gelegen op eigen grond. Het is mogelijk een dakterras aan te leggen.

Indeling
Dit appartement is gelegen in een charmant pand met frisse witte gevel. Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u de woning op de derde verdieping. U stapt binnen in een ruime hal die gebruikt kan worden als bergruimte of garderobe. Via de trap naar boven komt u binnen in de woonkamer aan de voorzijde van het appartement. De woonkamer heeft een nette open keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur. De lichtkoepel in het dak in het midden van de woning zorgt er voor dat er een enorme, fijne lichtpartij de woning binnenkomt. De badkamer is gesitueerd in het midden van de woning en is voorzien van witte tegels, een inloopdouche, ligbad en aansluiting voor de wasmachine. Tevens is er een lichtkoepel in het dak aangebracht, waardoor ook deze ruimte zeer licht is. De slaapkamer aan de achterzijde is zeer ruim en kijkt uit op de binnentuinen. Het appartement is netjes afgewerkt, heeft dubbele beglazing en een fraaie houten vloer.

Omgeving
De Oosterparkbuurt heeft door zijn gunstige ligging veel te bieden. Het park, de Amstel en diverse levendige winkelstraatjes zijn te voet snel te bereiken. Het Beukenplein ligt om de hoek en is één van de gezelligste pleinen in Amsterdam Oost. Hier vind je leuke spots om koffie te drinken, een hapje te eten of om te borrelen met vrienden bij o.a. de Rotisserie, Café Maxwell, Bar Mowgli en Smokin' Barrels. Ook de Wibautstraat zit vol met leuke terrassen en eetcafé's en de vele hogescholen die hier zijn gevestigd maakt de buurt hip & jong.

Bereikbaarheid
Het appartement is met openbaar vervoer goed bereikbaar. Op enkele minuten loopafstand vind u metrostation Wibautstraat en Weesperplein en ook Amsterdam Muiderpoort en Amstel zijn binnen enkele minuten op de fiets bereikbaar. De locatie is zeer centraal, doordat het is gelegen op het randje van Oost en het Centrum. Met de auto bent u binnen 5 minuten op de A10.

Vereniging van Eigenaren
De vereniging van eigenaren bestaat uit 5 leden. Het appartement heeft 1/5e aandeel in de vereniging. De VvE wordt beheerd door Velzel VVE beheer. De maandelijkse bijdrage is €120,- en er is voldoende reserve in kas.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte 61.90 m2 (NEN2580 rapport aanwezig);
- Gebouw is gerenoveerd in 2010;
- Mogelijkheid tot aanleggen dakterras;
- Voorzien van dubbele beglazing;
- Gelegen op eigen grond;
- Oplevering in overleg;
- Er is pas een overeenkomst als de koopakte is getekend;
- Koopakte wordt opgemaakt door een notaris in Amsterdam.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

***********************************************************************************************

Spacious and bright apartment (62m2) with open kitchen, located on an A-location in the popular and cozy East and on very short distance from the Pijp and the City Centre.
Located on private land.

Layout
This apartment is located in a charming building with a nice white facade. Through the common staircase you reach the house on the third floor, where you step into a spacious hallway that can be used as storage space or a wardrobe. Through the last staircase you enter the living room at the front of the apartment. The living room has a nice open kitchen with built-in equipment. The skylight in the roof in the middle of the house ensures that a huge light comes into the apartment. The bathroom is situated in the middle of the apartment and has white tiles, a walk-in shower, bath and sink. The bedroom at the rear is very spacious and overlooks the courtyard gardens.
The apartment is nicely finished, has double glazing and a wooden floor.

Surroundings
The Oosterpark neighborhood has a lot to offer due to its convenient location. The park, the Amstel and several lively shopping streets can be reached quickly on foot. The Beukenplein is around the corner and is one of the nicest squares in Amsterdam East. Here you will find nice spots to drink coffee, a bite to eat or to have a drink with friends at the Rotisserie, Cafe Maxwell, Bar Mowgli and Smokin 'Barrels. Also the Wibautstraat is full of nice terraces and cafes and the many colleges that are located here makes the neighborhood hip & young.

Accessibility
The apartment is easily accessible by public transport. Within a few minutes walking distance you will find metro station Wibautstraat and Weesperplein and Amsterdam Muiderpoort and Amstel can be reached within a few minutes by bike. The location is very central, because it is located on the edge of East and the Center. By car you are within 5 minutes on the A10.

Owners Association
The association of owners consists 5 members. The apartment has 1 / 5th share in the association. The VvE is managed by Velzel VVE Beheer. The monthly contribution is € 120,-.

Particularities
- Living area 61,90 m2 (NEN2580 report available);
- Building has been renovated in 2010;
- Possible to built a roof terrace;
- Equipped with double glazing;
- Located on private land;
- Delivery in consultation.
- There is only an agreement when the purchase deed has been signed.
- Purchase deed is drawn up by a notary in Amsterdam.

 

< terug naar overzicht


Bekijk hier onze overige huizen die aangekocht of verkocht zijn en zie direct de prestaties van Amsterdam @Home in Amsterdam Amsterdam-Oost.


Amsterdam-Oost in beeld

Proef de sfeer van uw nieuwe wijk en klik op een van de foto's om nog veel meer sfeer impressies van de buurt te zien!