020-3080650
Gemiddelde beoordeling: 9,5 / 10

Omval 77,
AMSTERDAM

Interesse in deze woning?

Wilt u meer weten? Vul dan bijgaand formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Vraagprijs: € 500.000,- K.K.

  • Korte gegevens
  • Woonoppervlakte: 95m2
  • Aantal kamers: 3

Algemeen

>ENGLISH BELOW

Wonen op de zevende verdieping, op een historische locatie* met imponerend uitzicht over de Amsterdamse Amstel? Dit is je kans! Het recent, volledig gerenoveerde 3 kamer appartement van 95 m2 is ruim opgezet, licht en direct te betrekken. Het appartement heeft een royale living met een moderne, nieuwe, half open keuken en een terras met uitzicht. De woning beschikt over veel bergruimte, is gelegen op eigen grond en is gelegen in een wooncomplex met lift.

Indeling
Via een goed onderhouden trappenhuis met lift komt u bij de voordeur op de zevende verdieping.

In de hal bevindt zich een grote inpandige bergruimte van 8 m2 met een wasmachine aansluiting, stadsverwarming en mechanische ventilatiesysteem. Het moderne toilet met fontein is apart van de badkamer. De stijlvolle, vernieuwde badkamer, met Portugese vloertegels, is voorzien van een duobad, inloopdouche, wastafelmeubel en extra badkamerkast. Aansluitend de twee ruime slaapkamers, beiden met veel lichtinval. De halfronde, ruime woonkamer ligt aan de zijkant van het gebouw en grenst aan een fijn terras. Vanaf dit terras heeft men een prachtig uitzicht op de Amstel en het centrum van de stad. De woonkamer heeft een open verbinding met de moderne keuken. De keuken, ook voorzien van een Portugese vloertegelvloer, heeft een composiet werkblad en is uitgerust met vaatwasser, inductiekookplaat, combi-oven en een hippe SMEG-koelkast.

De woning heeft een nieuwe lamel parket eikenhouten vloer, vernieuwde elektra en is recent opnieuw gestuct. De woning is voorzien van een remote controle verlichting. Het gebouw is aangesloten op stadsverwarming en heeft nog een berging in de onderbouw. Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas. Kortom, ready to move in!

Vereniging van Eigenaren
De VVE 'De Hoefsmidt' bestaat uit de Omval 1 t/m 427 (oneven) en is actief. De maandelijkse bijdrage is € 201,55. Newomij doet het administratieve beheer.

Omgeving
Als je hier woont, combineer je rust met reuring: the best of both worlds. Het appartement is gelegen aan de Amstel op loopafstand van het Amstelstation en gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen ringweg A10 naar de A1 en A2 en de Zuidas. De Pijp ligt op 5 minuten fiets afstand en de Rivierenbuurt om de hoek met talloze winkels en horecagelegenheden. De vrijdagmiddagborrel vindt plaats bij Café vrijdag en voor een hapje en drankje aan het water kunt u terecht bij Thuis aan de Amstel of Restaurant Riva.

Bereikbaarheid
Uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer via het Amstelstation wat ligt op 2 min loopafstand. Per auto zijn de ring en uitvalswegen om de hoek.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte 94,70 m2 (NEN2580 rapport aanwezig);
- Afgelopen zomer gerenoveerd;
- Lift aanwezig;
- Inpandige berging van 8,00 m2 en externe berging van 4,40 m2;
- Veel lichtinval;
- Ruim terras van ca. 6 m2;
- Actieve VVE;
- Goed bereikbaar (zowel Amsterdam Centraal als Amsterdam-Zuid binnen 10 minuten bereikbaar);
- Het nieuwe meubilair en de gordijnen zijn ter overname;
- Oplevering in overleg;
- Notaris: keuze aan koper echter in Amsterdam;
- Er is pas een overeenkomst als de koopakte is getekend.

* De Omval was oorspronkelijk een tot de gemeente Ouder-Amstel behorend schiereiland tussen een bocht in de rivier de Amstel en de in de 17e eeuw drooggelegde Watergraafsmeer. Op 1 januari 1921 is de Omval bij de gemeente Amsterdam gevoegd (bron wikipedia).

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

**************
Living on the seventh floor in this renewed apartment with impressive view over the Amsterdam Amstel River? This is your chance! The recently renovated 2 bedroom apartement is very spacious and light. The apartment has a generous living room, with a modern, new, half open kitchen and a terrace. The property had plenty of storage space, had no ground lease en is located in a residential complex with elevator.

Layout
Via a well-maintained stairwell with elevator you arrive at the front door on the seventh floor.

In the hall is an indoor storage room with washing machine connection, district heating and a mechanical ventilation system. The modern toilet with fountain is separate from the bathroom. The stylish, renewed bathroom, with Portuguese floor tiles, features a duo bath, walk-in shower, washbasin and extra bathroom cabinet. Following the two spacious bedrooms, both with lots of light. The semi-circular spacious living room is located on the side of the building and adjoins a nice terrace. From this terrace you have a beautiful view of the Amstel and the city center. The living room has an open connection to the modern kitchen. The kitchen, also with a Portuguese floor tile floor, has a composite worktop and is equipped with dishwasher, induction cooker, combi oven and a cool SMEG refrigerator.

Surroundings and accessibility
Combine your peace with the hustle and bustle: the best of both worlds. The apartment is located at the Amstel within easy walking distance of the Amstel station and conveniently located to the A10 and A10 motorways and the Zuidas. The Pipe is a 5-minute bike ride away and the Rivierenbuurt is around the corner with countless shops and restaurants. The Friday afternoon breeze takes place at Café Friday and for a snack and a drink at the water you can visit Thuis aan de Amstel or Restaurant Riva.

Owners association
The VVE 'De Hoefsmidt' Omval 1 to 427 (odd) is active. The monthly contribution is € 201.55. Newomij is doing the administrative management.

Own ground
The property is located on own ground!

Features
- Living area 94,70 m2 (NEN2580 report present);
- Spacious terrace of approx. 6m2;
- Internal storage space (8,00 m2) and external storage of 4,40 m2;
- Renovated last summer;
- All windows have double glass;
- All kitchen and bathroom built-in furniture and equipment are brand new;
- Elevator present;
- Helpfull building manager;
- Lots of light;
- Rowing and Sailing Association nearby;
- 10 min by metro to Amsterdam Centraal and 8 min to Amsterdam Zuid;
- Active VVE;
- The new furniture and curtains are for takeover;
- Delivery in consultation;
- Notary: choice of buyer, however, in Amsterdam;
- There is no agreement until the letter of sale has been signed.

 

< terug naar overzicht


Bekijk hier onze overige huizen die aangekocht of verkocht zijn en zie direct de prestaties van Amsterdam @Home in Amsterdam Watergraafsmeer.


Watergraafsmeer in beeld

Proef de sfeer van uw nieuwe wijk en klik op een van de foto's om nog veel meer sfeer impressies van de buurt te zien!