020-3080650
Gemiddelde beoordeling: 9,5 / 10

Leo Hornstraat 15,
AMSTERDAM

Interesse in deze woning?

Wilt u meer weten? Vul dan bijgaand formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Vraagprijs: € 525.000,- K.K.

  • Korte gegevens
  • Woonoppervlakte: 100m2
  • Aantal kamers: 4

Algemeen

English below

Prachtig lichte en ruime maisonnette van 100m2 met een hoog plafond en gevels van voornamelijk glas. Maximaal zon en licht in dit huis! Deze woning biedt de mogelijkheid om zelf uw eigen woonplek creëren; zelf bepalen waar u een werkplek maakt, waar u slaapt en waar u leeft. Als kers op de taart is de woning voorzien van een grote buitenruimte waar u kunt relaxen, een koffie met krant kunt pakken of van de zon kunt genieten. Een sociaal en duurzaam concept is wat deze woning uniek maakt! Kortom; een heerlijke woonbeleving.

Indeling
U komt de woning binnen via uw eigen voordeur op de begane grond. U stapt binnen in de grote ruimte waar momenteel een atelier is gevestigd. Aan de achterzijde is de slaapkamer gelegen. De badkamer bevindt zich ook op de begane grond met wastafel, toilet en massagedouchecabine welke ter overname wordt aangeboden. In de hal vindt u de meterkast en is plek voor een garderobe. Via de deur aan de achterkant is het heerlijke zonneterras te bereiken, welke is gelegen op het noordwesten. Via een interne trap is de bovenverdieping te bereiken welke direct grenst aan het terras met schuifdeur. De woonkamer is voorzien van een fijne open keuken, door de bewoners zelf ontworpen. In de inpandige bergkast is ruimte voor wasmachine en droger. Aan de voorzijde ligt nog een erg ruime slaapkamer met een separaat toilet. Door het gehele appartement ligt vloerverwarming (middels warmtepomp) waardoor geen leidingen zichtbaar zijn. De woonkamer en beide slaapkamers liggen allemaal aan glazen gevels, wat een enorm ruimte- vergrotend WOW-effect geeft.

De woning maakt deel uit van een complex duurzaam en sociaal concept. Zo is er een bar annex expositieruimte, een theaterzaal, een dakterras met buitenkeuken en moestuinen op het dak. Tevens is er een grote centrale tuin, een logeerkamer en voorzieningen voor de vele kinderen. Nautilus is één van de winnende projecten uit de tender ‘Duurzame initiatieven uit de stad’ vanwege haar gemeenschappelijke, WKO-installatie in combinatie met zonnepanelen.

Omgeving
Dit appartement is gelegen op Zeeburgereiland, een moderne, hippe woonwijk in wording. Door de situering binnen de ring staat u zo in de bruisende binnenstad van Amsterdam met de fiets, scooter of tramlijn 26. Maar ook de snelweg is vlakbij, zodat u snel bij familie, vrienden of uw werk bent. De buurt is nog volop in aanbouw maar het is nu al een toplocatie. Op het eiland vindt u al een basisschool, middelbare school, sportclubs en horeca in de vorm van restaurant Haddock, Storm en the Cruise Inn. Er komt een Uban Sports Zone met skatepark en ook zal er binnenkort een ROC komen. Op korte termijn zullen meerdere winkels en eetgelegenheden er hun deuren openen. Daarbij kunt u voor boodschappen ook altijd terecht op het nabij gelegen IJburg. Ijburg stikt de laatste tijd van horecagelegenheden en de koffietentjes, restaurants, shopgelegenheden poppen de grond uit.

Bijzonderheden
- Wonen op het upcoming Zeeburgereiland;
- Woonoppervlakte van ca. 100m2 (NEN-meetrapport beschikbaar);
- Erfpachtcanon bedraagt €591,19 per jaar;
- Servicekosten voor het appartement bedragen €223,83;
- Actieve VvE, professioneel beheerd door Nautilus;
- Bouwjaar 2015;
- Parkeren middels vergunningsysteem;
- Oplevering in overleg;
- Notariskeuze aan koper, een in Amsterdam gevestigde notaris;
- Er is pas een overeenkomst als de koopakte is getekend door beide partijen.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.''

******************

Beautiful bright and spacious maisonette of 100m2 with a high ceiling and facades of mainly glass. Maximum sun and light in this house! This property offers the possibility to create your own home; decide for yourself where you create a workplace, where you sleep and where you live. Also, the house has a large outdoor area where you can relax, grab a coffee with newspaper and enjoy the sun. A social and sustainable concept is what makes this a beautiful home! A wonderful living experience.

Feautures
- Living on the upcoming Zeeburgereiland;
- Living area of approx. 100m2 (NEN measurement report available);
- Annual ground lease payments amount €591.19 per year;
- Service costs for the apartment are €223,83;
- Active VvE, professionally managed;
- Year of construction 2015;
- Parking through licensing system;
- Delivery in consultation;
- Notaris choice to buyer, a notary established in Amsterdam;
- There is only an agreement when the purchase deed has been signed by both parties.

 

< terug naar overzicht