020-3080650
Gemiddelde beoordeling: 9,5 / 10

Hoofdweg 324 (hs),
AMSTERDAM

Interesse in deze woning?

Wilt u meer weten? Vul dan bijgaand formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Vraagprijs: € 350.000,- K.K.

  • Korte gegevens
  • Woonoppervlakte: 59m2
  • Aantal kamers: 2

Algemeen

Ter hoogte van het gezellige Mercatorplein vindt u dit fijne appartement van c.a 60m2 op de begane grond met een riante tuin, ook van c.a. 60m2 aan de achterzijde. Dit gemeentelijk monument is in de 'Amsterdamse School-stijl' gebouwd, wat onder andere naar voren komt in de karakteristieke gevel is het glas in lood. Vergunning van de VVE voor een uitbouw is al verleend!

Indeling: 
Via een eigen entree komt u binnen in de hal. De ruime en lichte woonkamer vindt u aan de voorzijde, waar u gemakkelijk een gezellig eettafel en een bankstijl kwijt kunt. De woonkamer is voorzien van een handige opbergkast voor de garderobe, tevens vindt u hier de wasmachine aansluiting. 

Middels de woonkamer bereikt u aan de achterzijde gelegen de ruime slaapkamer en keuken. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en openslaande deuren naar de tuin. Tevens bereikt u de tuin via de openslaande deuren vanuit de slaapkamer. In de slaapkamer vindt u een handige inbouwkast waar u gemakkelijk een inloopkast van kunt maken. 

De badkamer is van groot formaat, heeft een fijne inloopdouche, grote tegels op de vloer en wanden en een hangend toilet.

De tuin
De tuin is bijzonder groot, c.a 12 meter lang en c.a. 6 meter breed. In de tuin kunt u in de zomer tot halverwege de middag van de zon genieten. Tevens heeft dit appartement de luxe van een gezellig voortuintje, waar u van de eerste zonnestralen kunt genieten.

Omgeving & bereikbaarheid:
In de directe omgeving zijn tal van leuke cafés en restaurants op en nabij het Mercatorplein zoals Frits, Café Zurich, restaurant Edel en restaurant Moer. Het Vondelpark en het Rembrandtpark liggen op nog geen 5 minuten lopen. Uw dagelijkse boodschappen doet u om de hoek op de Jan Evertsenstraat. De winkelstraten zoals de Kinkerstraat en de Ten Katestraat zijn op loopafstand. 

De bereikbaarheid is uitstekend! Binnen 3 minuten bent u met de auto op de Ring A10. Station Lelylaan en Sloterdijk zijn dichtbij en diverse OV lijnen brengen u overal (station Zuid WTC, centraal station via Leidseplein of Jordaan). Met de fiets bent u binnen 5 minuten bij de Hallen, het Hoofddorpplein of de Amstelveenseweg en binnen 10 minuten bij het Concertgebouw, het Leidseplein of de Jordaan.

Erfpacht:
Erfpacht is afgekocht tot 15 september 2054. 

Vereniging van Eigenaren:
De VVE bestaat uit 141 stemmen en wordt professioneel beheerd voor VvE beheer Amsterdam, de maandelijkse bijdrage is €93,-. Er is een MJOB opgesteld, een reservefonds en een huishoudelijk reglement. 

Bijzonderheden:
- 59,00m2 (NEN 2580 gemeten, meetrapport aanwezig);
- Riante achtertuin van c.a. 60m2 gelegen op het zuid oosten;
- Gezellig voortuintje;
- Erfpacht afgekocht tot 15 september 2054; 
- Gemeentelijk monument; 
- Servicekosten bedragen €93,- per maand; 
- Vereniging van eigenaren is na ondertekening van de modelovereenkomst akkoord met een uitbouw aan de achterzijde;
(Gemeentelijke vergunningen e.d. dienen door koper aangevraagd te worden) 
- Aandeel is het reservefonds bedraagt €2.225,93,-;
- Plafond geïsoleerd en voorzien van dubbel glas;  
- CV keter bouwjaar 2017;
- Zeer goed bereikbaar;
- Oplevering in overleg, kan snel;
- Verkoper heeft de woning feitelijk niet zelf bewoond, er zal daarom een ouderdomsclause, een asbestclause en een niet zelf bewoningsclausule in de koopakte worden opgenomen; 
- De koopakte zal worden opgemaakt door een notaris in Amsterdam;
- Er is pas een overeenkomst na het tekenen van de koopakte;

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

 

< terug naar overzicht


Bekijk hier onze overige huizen die aangekocht of verkocht zijn en zie direct de prestaties van Amsterdam @Home in Amsterdam Baarsjes.


De Baarsjes in beeld

Proef de sfeer van uw nieuwe wijk en klik op een van de foto's om nog veel meer sfeer impressies van de buurt te zien!