020-3080650
Gemiddelde beoordeling: 9,5 / 10

Diezestraat 23 -I,
AMSTERDAM

Interesse in deze woning?

Wilt u meer weten? Vul dan bijgaand formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Vraagprijs: € 350.000,- K.K.

  • Korte gegevens
  • Woonoppervlakte: 74m2
  • Aantal kamers: 2

Algemeen

Sfeervol twee kamer appartement (74m²) op de eerste verdieping met balkon aan de achterzijde, gelegen in een rustig straatje in de gewilde Rivierenbuurt.

Indeling
Via een open portiek is de eigen entree te bereiken op de eerste verdieping. Ruime hal met grote inbouwkast en toegang tot alle vertrekken. Lichte en ruime woonkamer van voor naar achteren doorlopend. Een sfeervolle allesbrander zorgt voor gezelligheid en warmte, deze is ter overname. Aan de achterzijde met toegang naar het balkon. De eenvoudige keuken is apart maar eventueel naar de woonkamer te verplaatsen. De keuken kan dan prima als 2e slaap/werkkamer dienen. Vanuit de keuken is er tevens toegang naar het balkon gesitueerd op het Oosten. De ruime slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde. Naast de keuken de moderne badkamer met toilet, ruime inloopdouche, natuurstenen wastafel, wasmachine aansluiting en vloerverwarming.

Het appartement is goed onderhouden, heeft een mooie massief houten eikenvloer, gestuukte wanden en plafonds, paneeldeuren en ramen met dubbel glas (met authentieke glas-in-lood details).

Omgeving
De Rivierenbuurt in Amsterdam-Zuid maakt deel uit van Plan-Zuid van H.P. Berlage. De Rivierenbuurt is gebouwd in de jaren twintig en dertig van de 20e eeuw. In de Rivierenbuurt is veel bebouwing te vinden in de stijl van de Amsterdamse School. Om de hoek vindt u de gezelligste straten van de Rivierenbuurt; de Scheldestraat en de Maasstraat met hun grote diversiteit aan winkeltjes zoals de Albert Heijn, lokale bakker, slager, bloemenwinkel etc. en gezellige restaurants en koffietentjes zoals L'Angelo, Vis aan de Schelde en Mi Sueno. Ook het Martin Luther Kingpark, Beatrixpark en Amstelpark bevinden zich in de directe nabijheid.

Bereikbaarheid
Uitstekend bereikbaar ten opzichte van de A-2 en de ring A-10, deze zijn met de auto binnen enkele minuten te bereiken. Tevens goed bereikbaar met openbaar vervoer, station Amsterdam Amstel en Amsterdam RAI/Zuid WTC zijn op ca. 10/ 15 minuten fietsafstand gelegen. En tevens zijn er diverse tram- en bushalten op loopafstand van de woning (richting o.a. het centrum en de treinstations).

Parkeergelegenheid
Voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg middels bewonersvergunning. Volgens de website van de gemeente Amsterdam is er thans drie maanden wachttijd voor een parkeervergunning (juni 2016). Een overloopvergunning is mogelijk. Voor de meest recente informatie verwijzen wij graag naar de website van de gemeente.

Vereniging van Eigenaren
De Vereniging van Eigenaren is genaamd "Vereniging van Eigenaars Diezestraat 21-31 te Amsterdam" en bestaat uit totaal 18 appartementsrechten. De maandelijkse servicekosten voor het betreffende appartement bedragen thans € 122,- per maand. De VvE wordt professioneel beheerd door Velzel Vve Diensten.

Erfpachtgrond
Het complex is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De canon is afgekocht tot 28 februari 2053.

Bijzonderheden
- NEN2580 meetrapport aanwezig;
- Eigen entree;
- Balkon gelegen op het oosten (met bergkast);
- CV ketel (Nefit 2009);
- Oplevering in overleg;
- Notaris keuze aan koper, echter in Amsterdam;
- Dubbel bovenhuis (nr 23 2+3) is tevens te koop ad. € 625.000,- k.k.
- Eigenaren behouden zich het recht van gunning aan koper voor

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."
Eigenaren behouden zich het recht van gunning voor

 

< terug naar overzicht


Bekijk hier onze overige huizen die aangekocht of verkocht zijn en zie direct de prestaties van Amsterdam @Home in Amsterdam Rivierenbuurt.


Rivierenbuurt in beeld

Proef de sfeer van uw nieuwe wijk en klik op een van de foto's om nog veel meer sfeer impressies van de buurt te zien!