020-3080650
Gemiddelde beoordeling: 9,5 / 10

Catharina van Rennesstraat 9 I,
AMSTERDAM

Interesse in deze woning?

Wilt u meer weten? Vul dan bijgaand formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Vraagprijs: € 625.000,- K.K.

  • Korte gegevens
  • Woonoppervlakte: 111m2
  • Aantal kamers: 4

Algemeen

Dit royale 4-kamerappartement voorzien van een lift en drie balkons is gelegen op de rustige hoek van het complex, waardoor er bijzonder veel lichtinval is. Het appartement is gelegen in een geliefde buurt, tussen 'de Goudkust' aan de Minervalaan met fraaie architectuur, de chique Beethovenstraat, vele groenvoorzieningen en het Beatrixpark. Het appartement kent een praktische indeling en is voorzien van een royale woonkamer met toegang tot een fijn zonnig balkon op het Zuiden, drie slaapkamers, waarvan twee zeer ruim, een nette keuken en badkamer. Separate berging op de begane grond.

Dit appartement van ca. 111m2 is met een paar eenvoudige aanpassingen om te zetten naar een luxe woning op een A locatie.

Indeling:
Via een goed onderhouden trappenhuis bereikt u de woning op de eerste etage. U komt binnen in de hal die toegang geeft tot alle vertrekken, aan de linkerzijde vindt u de zeer ruime en lichte woonkamer. Middels openslaande deuren bereikt het eerste balkon op het zuiden. De nette keuken aan de rechterzijde heeft een 4 pits-gasfornuis, een oven en een magnetron, een vaatwasser en handige inbouwkasten over de breedte.

De master-bedroom grenst aan de woonkamer en heeft twee handige inbouwkasten. De twee overige, goed bemeten slaapkamers liggen aan de straatzijde en hebben ieder een eigen balkon. De moderne badkamer heeft een ligbad, wastafel, inloopdouche en toilet.

Omgeving & Bereikbaarheid:
De woning is gelegen in een rustig straatje. Diverse parken (o.a. Beatrixpark en Olympiaplein) liggen op loopafstand. Luxe winkels en diverse restaurants vindt u op korte afstand op het Olympiaplein: Marqt, La Fournil, L Ámuse (Franse kaasboer). Bovendien bevinden zich het WTC en de Zuidas op loopafstand. In de Beethovenstraat vindt u alle winkels voor uw dagelijkse en niet-dagelijkse boodschappen en ook exclusieve (mode)winkels en boetiekjes, lunch- en koffietentjes en diverse speciaalzaken. U vindt in deze buurt tevens goed aangeschreven (internationale) scholen en kinderopvang.

Het appartement is goed bereikbaar met de auto via de ringweg A-10 afslag S108 en S109 en met het openbaar vervoer (tram en bus). De metro halte RAI vindt u op 5 minuten fietsafstand waar u gemakkelijk de op de Noord-Zuid lijn kan stappen. Er is op dit moment geen wachtlijst voor een parkeervergunning, er zijn 2 vergunningen mogelijk. (vergunningsgebied Zuid).

Vereniging van eigenaren:
De vereniging van eigenaren wordt extern beheerd door Scholten Vastgoed en telt 20 leden. De maandelijkse bijdrage bedraagt €336,- dit is incl. een voorschot stookkosten. Er is een MJOP opgesteld en er is een reservefonds.

Erfpacht:
De woning is gelegen op erfpachtgrond, de jaarlijkse canon bedraagt thans €158,82 per jaar. Huidige tijdvak loopt tot 15-01-2030 (ABP 1955).

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 110,30m2; (NEN2580)
- Privé berging op de begane grond van ca. 10m2;
- Maar liefst drie balkons;
- Drie slaapkamers;
- Top locatie in Amsterdam Zuid;
- Servicekosten bedragen €336,- per maand;
- Gezonde VvE, beheerd door Scholten Vastgoed;
- Erfpacht canon bedraagt jaarlijks €158,82,- huidig tijdvak loopt tot 2030;
- Oplevering in overleg;
- Notariskeuze aan koper, een in Amsterdam gevestigde notaris;
- Er is pas een overeenkomst als de koopakte is getekend door beide partijen;

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.''

 

< terug naar overzicht