020-3080650
Gemiddelde beoordeling: 9,5 / 10

Bep Bakhuysstraat 5,
AMSTERDAM

Interesse in deze woning?

Wilt u meer weten? Vul dan bijgaand formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Vraagprijs: € 450.000,- K.K.

  • Korte gegevens
  • Woonoppervlakte: 117m2
  • Aantal kamers: 5

Algemeen

Wonen in Amsterdam, maar de rust ervaren van een heerlijke woonwijk? Dan is dit de perfecte woning! De prachtige locatie, de architectuur, het autovrije hofje en de ruime opzet van de wijk maken het uniek wonen. De ideale woning als je op zoek bent naar een rustige omgeving, maar wel in de buurt van de gezelligheid die Amsterdam West te bieden heeft!

Indeling
Wanneer je binnenkomt in de woning via de voordeur, sta je in een hal die meteen leidt naar de woonkeuken op de begane vloer. In deze woonkeuken is al een zeer complete keuken aanwezig en veel extra ruimte voor een grote eettafel om heerlijk aan te borrelen of voor een intiem diner met vrienden. Een fijne toevoeging aan de begane vloer is de enorme berging achter de keuken met naast een toilet, veel ruimte voor o.a. fietsen, de wasmachine en een droger. Via de berging kom je uit in de parkeergarage met een parkeerplek precies achter jouw huis. Een parkeerplek zoeken of in de winter ruiten krabben behoort hiermee tot het verleden!

Wanneer je via de trap naar de eerste verdieping loopt kom je binnen in de ruime, lichte woonkamer. Wat een prachtig lichtinval!

Door naar de tweede verdieping. Hier bevinden zich twee slaapkamers. De master bedroom en een kleinere kamer die nu in gebruik is als kinderkamer. Op deze verdieping vind je ook de moderne badkamer, voorzien van een ligbad met rainshower, een grote wastafel en een tweede toilet.

De derde verdieping bestaat uit een ruime slaapkamer met toegang tot het dakterras. Het dakterras biedt veel privacy en is ideaal om van de zon te genieten of om op een zwoele zomeravond na te genieten op je lounge bank.

Kortom: een heerlijke (familie)woning met alle ruimte en gezelligheid om je heen.

Locatie
Je komt te wonen in de wijk Laan van Spartaan, een frisse, nieuwe en diverse woonwijk in ‘Bolo’ (Bos en Lommer) met een heel eigen (sportief) karakter. Het hart van de buurt bestaat uit prachtige, nieuwe sportvoorzieningen. Daar omheen liggen de woningen en een ruim aanbod van (buurt-)voorzieningen voor jong en oud. Zo ligt het hippe eetcafe Wilde Westen op vijf minuten loopafstand en niet veel verder vindt je al het Erasmuspark met het welbekende Terrasmus. Een heerlijk terras voor volwassenen, maar ook voor kinderen is het erg leuk vertoeven. De hele omgeving is geweldig voor kinderen. Een waar speelparadijs, Candy Castle, ligt op loopafstand, maar ook de binnentuin en het hofje voor de woning is erg leuk voor kinderen. Hier speelt het echte 'buurtgevoel', wat in andere delen van Amsterdam nog wel eens mist. Een buurtbarbecue is hier geen uitzondering!

Bereikbaarheid
Laan van Spartaan ligt maar nèt buiten de Ringweg A10 en is erg goed bereikbaar, ook per bus, tram, metro en trein. Er is ruimte, veel licht, water en groen. En het centrum is vlakbij (op 15 minuten fietsen), net als verschillende stadsparken (Erasmus-, Rembrandt- en Sloterpark) op loopafstand. Het recent geopende Sloterstrand is bovendien een prima alternatief voor Zandvoort.

Bijzonderheden
Eigen parkeerplaats (in afgesloten parkeergarage)
Zeer brede en autovrije straat
Heerlijk dakterras
Luxe woonkeuken
Servicekosten €70,00 per maand
Woonoppervlakte 117 m2
Actieve VVE
Erfpacht op basis van jaarlijks canon € 2019,99
Er is pas een koopovereenkomst bij ondertekening door beide partijen
De notaris dient een notaris in Amsterdam te zijn

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

 

< terug naar overzicht


Bekijk hier onze overige huizen die aangekocht of verkocht zijn en zie direct de prestaties van Amsterdam @Home in Amsterdam Bos en Lommer.


Bos en Lommer in beeld

Proef de sfeer van uw nieuwe wijk en klik op een van de foto's om nog veel meer sfeer impressies van de buurt te zien!