020-3080650
Gemiddelde beoordeling: 9,5 / 10
« Terug naar blog

De beste terrassen van Amsterdam Centrum


JAA! Het is weer tijd voor het terras! Zon, heerlijke temperaturen, wijn en gezelligheid. In Amsterdam zijn talloze terrassen, waar je avondenlang kan kijken naar voorbij lopende mensen en bijkletsen met vrienden, kennissen en oude bekenden.

Wij hebben voor jullie de beste terrassen in het centrum van Amsterdam op een rijtje gezet.

Midden in het centrum, op de Reguliersdwarsstraat, vind je de groene en stijlvolle binnentuin van LION NOIR. Je kunt hier terecht voor heerlijke cocktails en mooie wijnen!
Vlak bij het centraal station bevindt zich het terras van Hannekes Boom, waar je,  met uitzicht over ’t IJ op de kade van het strandterras prima kunt vertoeven. Bij Hannekes Boom is zelf-service, maar de gezellige drukte geeft dit ook wel weer iets unieks.
Om de hoek bij Hannekes Boom vind je ook het dakterras van de Skylounge van het DoubleTree by Hilton Hotel met een geweldig uitzicht over de hele stad. De Skylounge is een wat luxer terras, waardoor zeer geschikt is om indruk op iemand te maken;).
Wil je de drukte van de stad even ontvluchten, maar ook weer niet te ver weg gaan? Dan is het terras van de Hoftuin ideaal! Je kunt hier, tussen de nieuwe Herengracht en de nieuwe Keizersgracht, in alle rust genieten van een ontbijt, lunch of borrel.
Iets verder richting Amsterdam West, maar nog steeds in het centrum, vind je het terras van de Waterkant. De Waterkant heet een hip terras, deels bestaand uit containers, waar je kunt relaxen en genieten van bijvoorbeeld heerlijke Surinaamse biertjes.

Wil je ook weleens naar de andere kant van ’t IJ? Ga dan eens naar het terras van Noorderlicht, waar je een prachtig uitzicht hebt over het water en heerlijk kunt zitten op een hip en gezellig terras in Amsterdam Noord.