020-3080650
Gemiddelde beoordeling: 9,5 / 10
« Terug naar blog

Makelaar Hoofddorpplein en Schinkelbuurt; Wij wonen hier zelf!


Het is fijn wonen in onze buurt. Goede huizen, mooie straten, en ruime appartementen. De buurt is vol met leuke koffie tentjes (Pipes en Beans is de nieuwste met een erg leuk huiskamergevoel!) restaurants (63 graden Foodbar al geprobeerd?) en volop winkels van supermarkten Deen en de Dirk tot specialiteiten winkels zoals Ton Overmars drankspecialteiten en de Cowproject als perfecte slager! Elke dag genieten wij van de rust in de straat, de nabijheid van Vondelpark en het Centrum en alle voorzieningen in de buurt.
Toeristen hebben de wijk (nog) niet ontdekt en we spreken af dat wij het onder ons houden. Het gaat helemaal goed in onze wijk; laat alle toeristen elkaar maar in het Centrum van de stoep fietsen!
Wij hebben ons thuiskantoor in een van de mooiste straten van de buurt en verkopen als enthousiaste makelaars en ambassadeurs van de wijk vele appartementen voor de hoogst mogelijke prijzen! Of het nu appartementen met een tuin betreft of bovenhuizen met of zonder dakterras wij verkopen al onze buurt appartementen met groot plezier!

 

 

Amsterdam@home Makelaars; jouw buurtmakelaar

 

Klik hier om de woningmarktcijfers van uw buurt te zien!