020-3080650
Gemiddelde beoordeling: 9,5 / 10

Blog

Een oase van rust te midden van bruisend Amsterdam
Datum: 27 oktober 2017

Als makelaar in Amsterdam ken ik vrijwel elk plekje, straatje, parkje als de binnenkant van mijn broekzak. Toch zijn er zat plekken die ik nog moet ontdekken. Afgelopen weekend was ik heerlijk aan het genieten van een glaasje wijn bij brouwerij ’t IJ. Omdat ik het fijn vind om daarna nog even te wandelen... Lees verder »

Acht dingen waar je op moet letten tijdens een bezichtiging
Datum: 01 februari 2017

Leuk huis gezien? Het is altijd de moeite waard om even te gaan kijken! Iedere nieuwe bezichtiging geeft immers weer meer duidelijkheid over je eisen en wensen. Helaas is het niet altijd mogelijk dat je aankoopmakelaar de eerste keer mee gaat naar een bezichtiging. Het is dan handig dat je wel zelf weet waar... Lees verder »

Wetswijzigen woningmarkt 2017
Datum: 19 januari 2017

Wat verandert er in 2017? Nieuw jaar, nieuwe mogelijkheden, nieuwe uitdagingen EN natuurlijk gewijzigde wetten. De Juridische Dienst heeft een aantal belangrijke wijzigingen met betrekking tot de woningmarkt voor u op een rij gezet. 1. Hypotheekrenteaftrek daalt van 50,5% naar 50% in 2017 In 2017 daalt het... Lees verder »

Een aankoopmakelaar; waarom heeft u die nodig?
Datum: 28 december 2016

Wat is eigenlijk een aankoopmakelaar en wat heb je eraan? De term aankoopmakelaar zorgt bij veel (beginnende) kopers voor onduidelijkheid. Hieronder zullen wij proberen om iets meer over uit te leggen over de werkzaamheden en de voordelen van een aankoopmakelaar.    Een aankoopmakelaar begeleidt u tijdens het... Lees verder »

Een geschikte verkoopmakelaar; hoe vind je die?
Datum: 15 december 2016

Een huis verkopen is niet iets wat je iedere dag doet. Het is dan ook zeker van belang om een geschikte verkoopmakelaar te selecteren. Een ervaren en actieve verkoopmakelaar kan namelijk het verschil voor je maken en ervoor zorgen dat je huis binnen een kort tijdsbestek en voor een goede prijs wordt verkocht.... Lees verder »

Frequently Asked Questions
Datum: 06 december 2016

Als makelaar krijgen wij regelmatig dezelfde, zeer begrijpelijke vragen. Om voor beginnende en de wat meer ervaren kopers wat duidelijkheid te scheppen, hebben wij een aantal van deze vragen op een rijtje gezet. Vind je dat hier nog een vraag bij hoort? Laat het ons vooral weten!   1. We horen veel verhalen... Lees verder »

De Helmersbuurt; een aantal hotspots
Datum: 17 augustus 2016

Een van onze favoriete buurten is de gezellige Helmersbuurt in Oud-West en in deze buurt zijn tal van leuke restaurants en barretjes te vinden. Hieronder een aantal van onze favorieten:   1. Dikke Graaf; een zeer sfeervol buurtcafé opgericht door twee broers. Je voelt je er direct thuis en zowel het eten als... Lees verder »

Tien dingen die je nog niet wist over Amsterdam!
Datum: 15 augustus 2016

  1. Amsterdam heeft de meeste musea per vierkante meter van alle steden in de wereld In totaal zijn er in Amsterdam 75 musea gevestigd. In deze musea zijn 22 schilderijen van Rembrandt te vinden en maar liefst 207 van van Gogh. Ter vergelijking: New York heeft 113 musea en New York is 3 keer zo groot als heel... Lees verder »