020-3080650
Gemiddelde beoordeling: 9,5 / 10

Blog

Een Huis of appartement kopen in Amsterdam zonder makelaar, verstandig of niet?
Datum: 25 april 2013

Huis kopen in Amsterdam zonder makelaar verstandig of niet? Met Funda kunnen we zelf alle huizen vinden die we zoeken dus waarom zou ik een zoekmakelaar of aankoopmakelaar in de arm nemen? Wat kost een aankoopmakelaar? In Amsterdam zijn het alleen maar snelle jongens op scootertjes die snel de commissie... Lees verder »

Een appartement kopen in Amsterdam voor uw studerend kind met de beste aankoop makelaar Amsterdam
Datum: 18 april 2013

Een appartement of studio kopen in Amsterdam voor uw studerende zoon of dochter met de beste aankoopmakelaar van Amsterdam   In de overspannen Amsterdamse woningmarkt is het vrijwel onmogelijk om een betaalbare huurwoning te vinden. Van de totale woningvoorraad in Amsterdam is slechts 6% vrije sector huur en... Lees verder »

Wel of niet kopen in Amsterdam en de rol van de aankoopmakelaar
Datum: 02 april 2013

Aankoopmakelaar Amsterdam; Amsterdam@home makelaars   Amsterdam is natuurlijk de meest populaire woningmarkt van Nederland. Iedereen die net afgestudeerd is wil naar Amsterdam. Als zijn of haar vrienden wonen er al en het is alleen nog maar een kwestie van een huis vinden! Tja, de socialistische heilstaat... Lees verder »

Appartement met dakterras in Amsterdam oud west. Beste aankoopmakelaar Amsterdam
Datum: 02 april 2013

Dagdromen in de winter Wij hebben als Amsterdam@home makelaars een leuk appartement te koop in de Helmersbuurt in Amsterdam Oud West. Deze buurt is erg in trek en dat is goed te begrijpen. Prettige huizen, rustige buurt, winkels om de hoek en het Vondelpark en het centrum binnen handbereik! Afgelopen week... Lees verder »