020-3080650
Gemiddelde beoordeling: 9,5 / 10

Blog

3 REDENEN om met het OPEN HUIS mee te doen!
Datum: 26 maart 2015

  1) Toeval speelt een grote rol in het uiteindelijk vinden van een huis. Veel mensen zoeken niet heel gestructureerd en hebben het huis, toen het net werd aangemeld, over het hoofd gezien. Door het Open Huis krijgen ze een laagdrempelige kans om uw huis te ontdekken. 2) Er is al veel interesse in uw huis en... Lees verder »

Open Toren dag 28 maart
Datum: 26 maart 2015

  In concurrentie met de Open Huizen dag van de MVA is er zaterdag 28 maart ook de Open Toren dag. Historische en moderne torens stellen hun deuren open voor iedereen die bijvoorbeeld wil zien hoe zielig de directeuren van ABN AMRO zijn, dat ze getroost moeten worden met een extraatje van € 100.000,- boven... Lees verder »

Prijzen huizen in Amsterdam dalen volgens CBS, maar niet volgens Amsterdam@home
Datum: 26 maart 2015

  Volgens het CBS zijn de huizenprijzen in Amsterdam gezakt. In 2014 was er sprake van een sterk herstel. In december 2014 kostte een gemiddelde huis in Amsterdam nog €312.000. In februari 2015 was de prijs gezakt naar €304.000. Dit terwijl er een stijging werd verwacht. Nog altijd prijsstijgingen... Lees verder »

Open Huizen dag: meedoen of niet?
Datum: 26 maart 2015

De open huizen dag is een prachtige gelegenheid om in korte tijd heel veel huizen te zien en voor de verkopers een kans om heel veel mensen over de vloer te krijgen. Er zijn natuurlijk altijd de "open huis dagjes mensen" die gezellig gaan lopen funshoppen en lekker gluren bij de buren. Toch ziet Wouter Thone... Lees verder »

Open Huizen Dag zaterdag 28 maart!
Datum: 23 maart 2015

Hier de deelnemende huizen van de Open Huizen Dag 28 maart van 11:00 - 15:00 uur:   Aalsmeerweg 80I - Amsterdam Hoofddorpplein Eerste Helmerstraat 170hs - Amsterdam Helmersbuurt Johannes Verhulststraat 24I - Amsterdam Oud-Zuid Piet Gijzenbrugstraat 33hs - Amsterdam Hoofddorppleinbuurt Pretoriusstraat 36II -... Lees verder »

Een huis of appartement voor uw kind maar ook als goede belegging in Amsterdam.
Datum: 14 mei 2013

Een huis of appartement voor je kind maar ook als goede belegging in Amsterdam.   Ik  had laatst een bezichtiging van een van onze woningen in de Westerpark buurt , niet groot;43m2, vraagprijs €180.000,- Het was een mooie lentedag, de klant was wat laat maar ik stond heerlijk in het zonnetje dus geen man... Lees verder »

Herstel huizenmarkt Amsterdam, de lente is aangebroken volgens Amsterdam at home makelaars
Datum: 01 mei 2013

Herstel huizenmarkt Amsterdam ? Lente op de woningmarkt volgens Amsterdam at home makelaars (de beste makelaardij van Amsterdam)     Ook volgens de NVM en het CBS. Lees het hiernavolgend bericht en vergeet de somberheid!   De eerste zonnestraaltjes lijken door te breken op de woning- en hypotheekmarkt. Steeds... Lees verder »

De beste makelaar van Amsterdam, beste makelaardij Amsterdam
Datum: 01 mei 2013

De beste makelaar van Amsterdam, Amsterdam@home Makelaars!   Er kan maar een makelaardij in Amsterdam de beste zijn en volgens de website Wie is de beste makelaar(WIDBM.nl) is Amsterdam@home makelaars de beste makelaardij in Amsterdam! Klanten zijn lovend over Anouk Monnik de laatste recensie was zeer recent... Lees verder »