020-3080650
Gemiddelde beoordeling: 9,5 / 10

Blog

Onze huizen op dit moment in de verkoop met een fantastische tuin, terras of balkon!
Datum: 02 juli 2015

Zit hier wellicht uw woning met een leuk buiten tussen? Wij hebben voor deze mooie zomerdagen nog wat superleuke huizen in de aanbieding!   Cas Oorthuyskade 322 - Spectaculaire penthouse in IJburg met aan twee kanten een supermooi balkon!   Sloterweg 712 - Nabij de Hoofddorppleinbuurt, deze schitterende... Lees verder »

Meer jongeren trekken naar de stad; gezinnen trekken minder de stad uit
Datum: 18 mei 2015

meer jongeren volgen hoger onderwijs en trekken daarvoor naar de grote stad, waar ze hun studie- en werkcarrière beginnen (het “roltrap-effect”). Meer dan vroeger blijven deze nieuwkomers ook in de stad wonen, ook als ze een gezin gaan stichten. In de jaren zestig en zeventig trokken jonge welvarende... Lees verder »

Open Huizen Avond - 20 mei!
Datum: 15 mei 2015

Makelaars Vereniging Amsterdam organiseert aanstaande woensdagavond   20 mei Open Huizen Avond tussen 18:00 en 21:00 uur.   Hier de deelnemende woningen tot nu toe:   Cas Oorthuyskade 322 - Amsterdam IJburg Sloterweg 712 - Amsterdam nabij Hoofddorppleinbuurt Lijnbaansgracht 282I - Amsterdam Centrum Jacob... Lees verder »

KONINGSDAG; VRIJMARKTEN IN AMSTERDAM
Datum: 20 april 2015

Het is nu tijd om alvast spullen verzamelen voor de vrijmarkten tijdens Koningsdag!   VRIJMARKT IN VONDELPARK De bekendste en leukste vrijmarkt is natuurlijk die in het Vondelpark. Tijdens Koningsdag staat het hele park vol met allemaal kinderen die wat extra zakgeld willen verdienen. Om te zorgen dat de... Lees verder »

Artist impression van een van de nieuwe Amsterdamse parken!
Datum: 17 april 2015

Aaah, even de drukte van de stad ontvluchten..... ... Lees verder »

Twintig miljoen om parken aantrekkelijker te maken - en drukker
Datum: 16 april 2015

De gemeente trekt 20 miljoen uit voor het aantrekkelijker maken van parken, ook minder geliefde, en wellicht komt er eentje bij. Dat moet leiden tot een betere spreiding van publiek. Maar echt rustig zal het Vondelpark niet worden. Op warme dagen puilen de populaire parken uit en dat gaat niet veranderen. Ook... Lees verder »

Amsterdamse ‘nepmonumenten’ blijven rijksmonument
Datum: 02 april 2015

Alleen de geveltjes aan het Kattenburgerplein herinneren nog aan de oude bebouwing van Kattenburg, een van de drie Oostelijke Eilanden in Amsterdam. Deze gereconstrueerde gevelwand is ontworpen door Theo Rouwhorst van het Amsterdamse Bureau Monumentenzorg en is geïnspireerd op de bebouwing die vroeger op... Lees verder »

Open huis een groot succes!
Datum: 29 maart 2015

Ondanks het weer, zijn de kopers afgelopen zaterdag massaal op stap gegaan op zoek naar hun favoriete huis. De klanten van Amsterdam@Home Makelaars hebben wij van harte aanbevolen om mee te doen en met een overweldigend resultaat! 40 en in sommige gevallen wel 60 mensen kregen onze klanten, binnen de ring, op... Lees verder »