020-3080650
Gemiddelde beoordeling: 9,5 / 10

Blog

De beste terrassen van Amsterdam Centrum
Datum: 12 mei 2016

JAA! Het is weer tijd voor het terras! Zon, heerlijke temperaturen, wijn en gezelligheid. In Amsterdam zijn talloze terrassen, waar je avondenlang kan kijken naar voorbij lopende mensen en bijkletsen met vrienden, kennissen en oude bekenden. Wij hebben voor jullie de beste terrassen in het centrum van... Lees verder »

Slecht weer? Genoeg te doen in Amsterdam!
Datum: 10 februari 2016

Het hele weekend slecht weer? Geen paniek, in Amsterdam is genoeg te doen! Wij geven je drie leuke activiteiten die bij zowel mooi als slecht weer hartstikke leuk zijn.   1. Rondleiding bij Brouwerij t´IJ Een echte Amsterdamse bierbrouwerij waar je op vrijdag, zaterdag en zondag een korte rondleiding kunt... Lees verder »

Museumnacht in Amsterdam
Datum: 22 oktober 2015

Ben jij er al eens geweest? Elk jaar openen Amsterdamse musea op de eerste zaterdag van november hun deuren tijdens de Museumnacht. Geïnspireerd op de vaste collectie of tijdelijke tentoonstellingen is er door de vijftig deelnemende musea een speciaal programma samengesteld. Geniet tijdens de Museumnacht van... Lees verder »

Amsterdam is jarig!!
Datum: 16 oktober 2015

Bron: Gemeente AmsterdamHoera! Amsterdam wordt op 27 oktober alweer 740 jaar. Op deze datum in het jaar 1275 werd de stad officieel vrij van tolrechten gesteld. Het Tolprivilege van Amsterdam is het eerste en oudste document waarin Amsterdam als stad wordt genoemd. Dat is best heel bijzonder dus! Op 27... Lees verder »

‘Aankoopmakelaar’ opgenomen in Dikke Van Dale
Datum: 14 oktober 2015

Bron: NVMOp 6 oktober verscheen de 15e editie van de nieuwe Dikke Van Dale. Met ruim 18.000 nieuwe woorden is hij dikker dan ooit. Een van de nieuwe woorden is 'aankoopmakelaar'. Het is alweer 10 jaar geleden dat er een nieuwe editie verscheen van het ‘Van Dale Groot woordenboek van de Nederlandse taal’.... Lees verder »

20ste editie van Amsterdam Dance Event(ADE)
Datum: 12 oktober 2015

Het Amsterdam Dance Event vindt dit jaar plaats op 14 t/m 18 oktober 2015. Wil je weten wat, waar en wanneer er iets te doen is? http://www.amsterdam-dance-event.nl/program/festival/events/ Wat kan je verwachten van ADE? 1. 350.000 bezoekers in 5 dagen 2. 2.200 grote artiesten, oa. Hardwell, David Guetta &... Lees verder »

NVM Open Huizen Dag
Datum: 23 september 2015

Op zaterdag 3 oktober is er weer een NVM Open Huizen Dag! De Open Huizen Dag is de dag bij uitstek om je te oriënteren en om diverse huizen vrijblijvend te bezichtigen. Alle deelnemende huizen zijn tussen 11.00 en 15.00 te bezichtigen. Kijk op Funda.nl om te zien welke huizen er deelnemen en plan daar je... Lees verder »

DIT WEEKEND: Amsterdam op zijn mooist tijdens de Open Monumentendag!
Datum: 11 september 2015

Amsterdam, Amsterdam Er is nergens een stad op de wereld die zoveel kan geven Amsterdam, Amsterdam Er is nergens een stad waar je zoveel plezier kan beleven Ik ken Londen, Parijs en Berlijn Maar geen stad waar ik zo graag wil zijn!   Een geweldige sfeer, prachtige huizen en ontelbaar veel monumenten: de stad... Lees verder »