020-3080650
Gemiddelde beoordeling: 9,7 / 10

Blog

Wordt de Amsterdamse huizenmarkt steeds gekker, of houdt het ooit op
Datum: 19 juni 2018

De Amsterdamse huizenmarkt. Wát een gekte. Wij, als makelaars, maken het dagelijks mee. Het is dubbel, voor verkopers is het uiteraard prachtig, maar voor kopers is het er niet makkelijker op geworden. Ze vragen zich of ze ooit hun droomwoning gaan vinden én dit dan ook kunnen betalen. Ook wij verbazen ons... Lees verder »

Woningmarktcijfers Amsterdam
Datum: 30 mei 2018

Woningmarktrapportage van uw buurt             ... Lees verder »

Woningmarkt cijfers Amsterdam; gemiddelde prijs binnen de ring bijna €6000,- per m2
Datum: 24 mei 2018

De huizenmarkt in Amsterdam ligt onder druk. Heel de wereld zoekt een huis, maar het aanbod blijft maar dalen. Dit heeft als effect dat er in de hele stad enorm wordt overgeboden: gemiddeld wel 6% boven de vraagprijs!! Het is echter niet alleen de binnenstad die hiermee te kampen heeft, maar ook buiten de ring... Lees verder »

Heerlijk eten bij restaurant Czaar Amsterdam!
Datum: 01 december 2017

Ik ben van mening dat je als makelaar veel moet weten van de omgeving waarin je aan- en verkoopt. Ik ben dan ook altijd op de hoogte van hotspots, zodat ik dit kan delen met klanten. Zo ben ik laatst heerlijk neergeploft bij Czaar aan de, je raadt het niet, de Czaar Peterstraat! Wat een enorm sfeervol... Lees verder »

Een oase van rust te midden van bruisend Amsterdam
Datum: 27 oktober 2017

Als makelaar in Amsterdam ken ik vrijwel elk plekje, straatje, parkje als de binnenkant van mijn broekzak. Toch zijn er zat plekken die ik nog moet ontdekken. Afgelopen weekend was ik heerlijk aan het genieten van een glaasje wijn bij brouwerij ’t IJ. Omdat ik het fijn vind om daarna nog even te wandelen... Lees verder »

Acht dingen waar je op moet letten tijdens een bezichtiging
Datum: 01 februari 2017

Leuk huis gezien? Het is altijd de moeite waard om even te gaan kijken! Iedere nieuwe bezichtiging geeft immers weer meer duidelijkheid over je eisen en wensen. Helaas is het niet altijd mogelijk dat je aankoopmakelaar de eerste keer mee gaat naar een bezichtiging. Het is dan handig dat je wel zelf weet waar... Lees verder »

Wetswijzigen woningmarkt 2017
Datum: 19 januari 2017

Wat verandert er in 2017? Nieuw jaar, nieuwe mogelijkheden, nieuwe uitdagingen EN natuurlijk gewijzigde wetten. De Juridische Dienst heeft een aantal belangrijke wijzigingen met betrekking tot de woningmarkt voor u op een rij gezet. 1. Hypotheekrenteaftrek daalt van 50,5% naar 50% in 2017 In 2017 daalt het... Lees verder »

Een aankoopmakelaar; waarom heeft u die nodig?
Datum: 28 december 2016

Wat is eigenlijk een aankoopmakelaar en wat heb je eraan? De term aankoopmakelaar zorgt bij veel (beginnende) kopers voor onduidelijkheid. Hieronder zullen wij proberen om iets meer over uit te leggen over de werkzaamheden en de voordelen van een aankoopmakelaar.    Een aankoopmakelaar begeleidt u tijdens het... Lees verder »