020-3080650
Gemiddelde beoordeling: 9,5 / 10

Blog

Woningmarkt cijfers Amsterdam
Datum: 04 april 2019

Amsterdamse huizenprijzen: eerste daling sinds 2013 Data rapportages van Amsterdam At Home Makelaars tonen aan dat in het eerste kwartaal van 2019 de huizenprijzen voor het eerst sinds 2013 zijn gedaald. De gemiddelde vierkante meterprijzen in de gemeente Amsterdam zijn gedaald met 2,5% tov het Q4 2018. De... Lees verder »

Woning markt Amsterdam: prijzen binnen de ring in Q3 2018 op hoogste niveau ooit!
Datum: 05 oktober 2018

De prijzen in Amsterdam blijven stijgen en de betaalbaarheid van de appartementen en huizen binnen de ring is nog verder afgenomen. Waar een jaar geleden de gemiddelde vierkante meterprijs ongeveer €5700,- was, naderen wij ondertussen al €6500,- per m2. Er zijn natuurlijk grote verschillen per wijk; De... Lees verder »

Uw makelaar aan de Grachtengordel
Datum: 05 oktober 2018

Sociëteitsgevoel bij verkoop uniek pand aan de Herengracht   Wij kregen de opdracht om het schitterende pand aan de Herengracht  te verkopen. Een bijzonder rijksmonument van 200m2 met prachtige Rococo stijlelementen in de zaal en een parkachtige tuin van 12 meter breed en 25 meter diep. In de tuin hoor je... Lees verder »

Woningmarkt Amsterdam Oud-Zuid
Datum: 05 oktober 2018

In Amsterdam Oud Zuid staan veel mooie statige huizen met grote appartementen. Veel mooier dan hier kan je niet wonen; Lommerrijke straten, het “dorps” gevoel in de Cornelis Schuyt, en het Concertgebouw en de musea om de hoek! Opgegroeid in de Johannes Verhulststraat weet ik precies hoe fijn het hier... Lees verder »

Makelaar Hoofddorpplein en Schinkelbuurt; Wij wonen hier zelf!
Datum: 05 oktober 2018

Het is fijn wonen in onze buurt. Goede huizen, mooie straten, en ruime appartementen. De buurt is vol met leuke koffie tentjes (Pipes en Beans is de nieuwste met een erg leuk huiskamergevoel!) restaurants (63 graden Foodbar al geprobeerd?) en volop winkels van supermarkten Deen en de Dirk tot specialiteiten... Lees verder »

Wordt de Amsterdamse huizenmarkt steeds gekker, of houdt het ooit op
Datum: 19 juni 2018

De Amsterdamse huizenmarkt. Wát een gekte. Wij, als makelaars, maken het dagelijks mee. Het is dubbel, voor verkopers is het uiteraard prachtig, maar voor kopers is het er niet makkelijker op geworden. Ze vragen zich of ze ooit hun droomwoning gaan vinden én dit dan ook kunnen betalen. Ook wij verbazen ons... Lees verder »

Woningmarktcijfers Amsterdam
Datum: 30 mei 2018

Woningmarktrapportage van uw buurt             ... Lees verder »

Heerlijk eten bij restaurant Czaar Amsterdam!
Datum: 01 december 2017

Ik ben van mening dat je als makelaar veel moet weten van de omgeving waarin je aan- en verkoopt. Ik ben dan ook altijd op de hoogte van hotspots, zodat ik dit kan delen met klanten. Zo ben ik laatst heerlijk neergeploft bij Czaar aan de, je raadt het niet, de Czaar Peterstraat! Wat een enorm sfeervol... Lees verder »