020-3080650
Gemiddelde beoordeling: 9,5 / 10

Windroosplein ,
AMSTERDAM

Vraagprijs: € 230.000,- K.K.

  • Korte gegevens
  • Woonoppervlakte: 77m2
  • Aantal kamers: 3

Algemeen

Ruim, licht en speels ingedeeld 3-kamerappartement van ca 77m2 gelegen in een bijzonder appartementencomplex in het centrum van Amsterdam. Het appartement is gesitueerd op de eerste verdieping van het complex en heeft 2 balkons op het Westen, waarvan 1 met uitzicht over het water. De woning is gelegen in een rustige en doodlopende straat.

Gelegen in het "Vierwindenhuis" aan het eind van Wittenburg, nabij vaarwater, op enkele minuten fietsen van het Centraalstation en voor de dagelijkse boodschappen is er een Albert Heijn op loopafstand. Via de Piet Heintunnel of IJtunnel bent u zo op de ringweg A-10.

Een heerlijke plek in het centrum en toch aan de rand. Het appartementencomplex is zeker bijzonder te noemen. Er bevinden zich meerdere gemeenschappelijke ruimten zoals sauna/gym, café, concertzaal en wintertuin. Een plek waar je direct een parkeervergunning krijgt en je auto voor de deur kwijt kan.

Indeling:
De ingang is in de Noordhal (met lift).
Het appartement was voorheen een 4-kamerwoning en telt nu 3 kamers. De lichte woonkamer met half open keuken heeft een prachtig kookeiland. De woning telt 2 slaapkamers, 1 daarvan is te bereiken vanuit de woonkamer en aangrenzend bevindt zich de wasruimte/inpandige kast. Tevens is het balkon vanuit deze slaapkamer te bereiken. De 'hoofd' slaapkamer grenst aan een balkon waar het goed toeven is met uitzicht over het water. Beide balkons zijn op het westen (middag/avondzon). Op de eerste verdieping bevindt zich ook de ruime berging.
Door de gehele woning ligt een houten vloer.

Bijzonderheden:
- Gelegen op erfpachtgrond, deze is afgekocht tot 15 mei 2038;
- Complex is voorzien van lift;
- Gezonde Vereniging van Eigenaars;
- Servicekosten ca. € 146,- per maand;
- Ruime en lichte woning;
- Twee balkons op het Westen;
-. Onder andere is er een Sauna en fitnessruimte binnen het complex;

 

< terug naar overzicht


Bekijk hier onze overige huizen die aangekocht of verkocht zijn en zie direct de prestaties van Amsterdam @Home in Amsterdam Oostelijke eilanden en kadijken.


Oostelijke eilanden en Kadijken in beeld

Proef de sfeer van uw nieuwe wijk en klik op een van de foto's om nog veel meer sfeer impressies van de buurt te zien!