020-3080650
Gemiddelde beoordeling: 9,5 / 10

Vinkenstraat hs,
Amsterdam

Vraagprijs: € 335.000,- K.K.

  • Korte gegevens
  • Woonoppervlakte: 52m2
  • Aantal kamers: 2

Algemeen

Prachtig gerenoveerd benedenhuis van 52 m2 met eigen entree, eiken houten vloer, super de luxe keuken en een fijne patio. Het perfecte benedenhuis in de gezellige Haarlemmerbuurt!

INDELING
Eigen entree. Ruime open woonkamer met groot raam aan de voorzijde en afgewerkt met een prachtige eiken houten vloer. Ook zijn de originele glas in lood ramen nog aanwezig.
De riante open keuken met bar is hoogglans wit en voorzien van inbouwapparatuur zoals: oven/magnetron combi, ijskast/vriezer, 5-pits gasfornuis, afzuigkap, kraan met ingebouwde Quooker en afwasmachine. Diverse inbouwkasten voor berging, electra/gas meters, cv installatie, mechanische ventilatie en WC met fontein.
Vanuit de woonkamer kunt u de goed bemeten slaapkamer betreden, hier vandaan bereikt u de badkamer met stortdouche, wastafel met meubel en design radiator. De patio is 6 m2 groot en ziet er zeer verzorgd uit. De woning is voorzien van vloerverwarming.

VVE
Het pand wordt op dit moment gesplitst in twee appartementsrechten. Na het verkrijgen van de splitsingsvergunning zal de notaris de splitsingsakte opstellen waarna van rechtswege de VvE is opgericht.

BIJZONDERHEDEN
Het appartement staat op eigen grond
Het gehele appartement is zojuist gerenoveerd. Alles is vernieuwd en vervangen met uitzondering van de gevel en het dak. Nieuwe fundering, vloerverwarming, nieuwe electra, nieuwe cv installatie, aan en afvoer leidingen, vloeren, plafonds, wanden, stukwerk, schilderwerk, badkamer, keuken etc.
Vaste projectnotaris Buma|Algera Notariaat.

OMGEVING
Stadsdeel Centrum
Haarlemmerdijk
Brouwersgracht
Centraal Station
Jordaan
Nieuwmarkt
Westerpark

Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld.
Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan
de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging met u!

 

< terug naar overzicht


Bekijk hier onze overige huizen die aangekocht of verkocht zijn en zie direct de prestaties van Amsterdam @Home in Amsterdam Amsterdam Centrum.


Centrum in beeld

Proef de sfeer van uw nieuwe wijk en klik op een van de foto's om nog veel meer sfeer impressies van de buurt te zien!