020-3080650
Gemiddelde beoordeling: 9,5 / 10

Van Tuyll van Serooskerkenweg II,
Amsterdam

Vraagprijs: € 426.054,- K.K.

  • Korte gegevens
  • Woonoppervlakte: 80m2
  • Aantal kamers: 4

Algemeen

Zeer charmant en praktisch ingedeeld vier kamer appartement van 80m2 (2 slaapkamers) op de tweede verdieping van een goed onderhouden jaren '30 pand. Het appartement is gelegen in een rustige straat in de zeer gewilde Stadionbuurt, in Amsterdam-Zuid. De Van Tuyll van Serooskerkenweg kenmerkt zich door de breedte, de groenstrook in het midden van de weg, de brede stoep en drie speeltuintjes in de straat.

Het Vondelpark, Amsterdamse Bos, de gezellige Beethovenstraat, de Zuidas en N.S. station Zuid liggen in de nabije omgeving. In de buurt bevinden zich leuke restaurants en terrassen (Marathonweg, Café Kiebêrt, The Red Sun) en diverse winkels, waaronder een Albert Heijn, Marqt, EkoPlaza, kaaswinkel l'Amuse, wijnhandel Chabrol en de bekende Franse bakker Le Fournil, daarnaast op zaterdag de markt op de Marathonweg

Het Stadionplein wordt momenteel ontwikkeld tot een mooi plein met luxe appartementen, een ondergrondse parkeergarage, grote supermarkt, restaurants en een parkachtig gebied met een fontein en veel groen.
Een gezellige buurt waar spontane buurtborrels worden gehouden. Goede scholen en veel sportverenigingen (waaronder tennis, squash, sportscholen, voetbal, atletiek, skatepark) in de directe omgeving.
Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur middels vergunningstelsel (thans geen wachttijd en per appartement recht op twee parkeervergunningen).

Indeling:
Via het zeer nette trappenhuis bereikt u de tweede verdieping waar zich bevinden: de royale lichte woonkamer-en-suite met grote inbouwkasten, een erker aan de voorzijde en openslaande deuren naar het balkon. Aan de achterzijde van de woning is de keuken voorzien van kookplaat met afzuigkap, vaatwasser, koelkast met vriezer en oven. De badkamer is gelegen in het midden van de woning en is voorzien van een ligbad, toilet, dubbele wastafel geïntegreerd in een badkamermeubel met spiegel en de aansluitpunten voor wasmachine. De master-bedroom is gelegen aan de voorzijde en de kleinere slaapkamer aan de achterzijde.

Woonoppervlakte volgens NEN 2580
Bruto vloeroppervlakte 86,40 m²
Gebruiksoppervlakte 79,70 m²
Gebouwgebonden buitenruimte 2,60 m²

Opleverdatum:
Laatste week van juli 2016

Vraagprijs
€ 385.000,- k.k.

Service kosten:
VvE bijdrage van € 154,17 per maand exclusief gas en elektra.

Voorbehoud:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

 

< terug naar overzicht


Bekijk hier onze overige huizen die aangekocht of verkocht zijn en zie direct de prestaties van Amsterdam @Home in Amsterdam Amsterdam Oud-Zuid.


Amsterdam Oud-Zuid in beeld

Proef de sfeer van uw nieuwe wijk en klik op een van de foto's om nog veel meer sfeer impressies van de buurt te zien!