020-3080650
Gemiddelde beoordeling: 9,5 / 10

Van Kinsbergenstraat I,
Amsterdam

Vraagprijs: € 271.000,- K.K.

  • Korte gegevens

Algemeen

Super leuk, licht en goed onderhouden 2 kamer appartement met balkon zuid-west, uitkijkend in het groen gelegen in de Van Kinsbergenstraat in de Baarsjes om de hoek van de Kostverlorenvaart en Oud West. Het appartement beschikt over vele praktische ruime inbouwkasten en is 5 jaar geleden gerenoveerd met behoud van originele details (deuren, deurstijlen).

Indeling:
Ruim en licht trappenhuis, 1e etage entree woning, ruime hal met 2 diepe inbouwkasten, en vanuit de hal toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde de woonkamer over de gehele breedte met eveneens een inbouwkast. In het midden de badkamer met douche, wastafel en toilet, aan de achterzijde een ruime slaapkamer met maar liefst 2 maal openslaande deuren naar het balkon over de gehele breedte en aan de achterzijde eveneens de moderne keuken met natuurstenen aanrechtblad (extra diep met hoge plinten) en voorzien van alle apparatuur (vaatwasser, oven, kookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak, en wasdroogcombinatie). In de onderbouw is nog een ruime berging van wel 4,5 meter lang bij ca 2 meter.
Door het gehele appartement ligt een eiken lamelparket vloer en de wanden zijn strak afgewerkt. De gehele woning is voorzien van dubbel glas.

Omgeving:
De Van Kinsbergenstraat bevindt zich in de Chassébuurt in stadsdeel De Baarsjes. Deze buurt staat tegenwoordig bekend om de vele ateliers en galeries, grenst aan Oud West (gescheiden door de Kostverlorenvaart) en West is 'hip and happening', mede door de komst van De Hallen (ligt om de hoek), maar ook door populaire horeca zoals, Fa. Speijkervet, Van 't Spit, De Marktkantine, Radijs en Panache, en leuke winkels zoals Stach.
Het appartement zelf ligt in een hele rustige straat, maar de levendigheid ligt letterlijk om de hoek met de gezellige Kinkerstraat, JP Heijestraat en Admiraal de Ruijterweg met vele winkels, restaurants en cafeetjes op loopafstand. Het centrum ligt op 10 fietsminuten, de Jordaan en het Vondelpark op 5 fietsminuten. De ring A-10 is goed bereikbaar, evenals de vele openbaar vervoer voorzieningen.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte: 47m2 (conform NEN2580)
- erfpacht afgekocht tot 30 juni 2061
- servicekosten ca € 70 per maand
- ruime berging in de onderbouw
- balkon Zuid west

Notaris keuze koper, wel Amsterdam en omgeving, en model Ring Amsterdam.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

 

< terug naar overzicht


Bekijk hier onze overige huizen die aangekocht of verkocht zijn en zie direct de prestaties van Amsterdam @Home in Amsterdam Baarsjes.


De Baarsjes in beeld

Proef de sfeer van uw nieuwe wijk en klik op een van de foto's om nog veel meer sfeer impressies van de buurt te zien!