020-3080650
Gemiddelde beoordeling: 9,5 / 10

Schipbeekstraat III,
Amsterdam

Vraagprijs: € 225.000,- K.K.

  • Korte gegevens
  • Woonoppervlakte: 62m2
  • Aantal kamers: 3

Algemeen

3-kamer appartement op de derde verdieping met balkon op het westen in de Rivierenbuurt! De woning zal worden opgeleverd zonder keuken & zonder vloer en een nieuwe badkamer en is per direct te betrekken.

Het appartement is gelegen in de Rivierenbuurt. Om de hoek zijn de gezellige winkelstraten Scheldestraat, Maasstraat en De Pijp gelegen. Diverse winkels, (super)markten, restaurants, cafeetjes, winkels, stomerijen, wijnzaken, heerlijke bakkerszaakjes en koffiecorners zijn te vinden op loopafstand. Parkeren kan direct voor de deur. De Ring A10 en A2 zijn met de auto binnen drie minuten bereikbaar. Het openbaar vervoer is ruim vertegenwoordigd met tramlijnen 4, 12 & 25 en meerdere buslijnen. Het RAI- en Amstelstation liggen op fietsafstand, evenals het Amstelpark en Beatrixpark.

Indeling:
entree via gezamenlijk trappenhuis, hal, woonkamer aan de voorzijde, dichte keuken aan de achterzijde met aansluitingen voor een keukenblok, 2 slaapkamers, badkamer voorzien van douche, wastafel, CV en aansluiting voor de wasmachine, balkon van circa 6 m2 gelegen op het westen.

Bijzonderheden:

- Bouwjaar 1923
- Professionele VvE
- Servicekosten circa € 80,- per maand
- Projectnotaris Brummelhuis
- Nieuwe badkamer
- Balkon op westen
- Erfpacht afgekocht tot 2054
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding van 2 jaar

 

< terug naar overzicht


Bekijk hier onze overige huizen die aangekocht of verkocht zijn en zie direct de prestaties van Amsterdam @Home in Amsterdam Rivierenbuurt.


Rivierenbuurt in beeld

Proef de sfeer van uw nieuwe wijk en klik op een van de foto's om nog veel meer sfeer impressies van de buurt te zien!