020-3080650
Gemiddelde beoordeling: 9,5 / 10

Oudeschans b,
AMSTERDAM

Vraagprijs: € 400.000,- K.K.

  • Korte gegevens

Algemeen

Zeer bijzonder pand dat door architect Zeinstra ontworpen is rond 1976. Het pand heeft een moderne stijl van de buitenkant met veel glas.

De woning is op een bijzondere locatie gelegen met een weids uitzicht en recht tegenover de Montelbaans toren. Een prachtig uitzicht naar de oude binnenstad vanuit dit moderne pand.

Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en met een lift bereikbaar. De woning is voorzien van 2 slaapkamers aan de achterzijde, een woonkeuken in het middengedeelte en een woonkamer met open haard en een fantastisch uitzicht over de Oudeschans richting de Montelbaans toren.

Kortom, een zeer bijzonder gebouw met een historisch uitzicht.

- indeling: Middels de lift of het trappenhuis komt u op de tweede verdieping; aan de voorzijde is de woonkamer gelegen met een fraai uitzicht over het water van de Oudeschans en de Binnenkant door de riante ramen; eenvoudige keuken voorzien van apparatuur en voorzien van een eetgedeelte; 2 slaapkamers aan de achterzijde van het pand gelegen; balkon op het Oosten; en een badkamer met ligbad.
Op de begane grond is een eigen berging gelegen.

- Modern architectonisch pand midden in de oude binnenstad
- Woning voorzien van lift.
- Prachtig en weids uitzicht naar de Montelbaans toren.
- Bouwjaar ca. 1975.
- ca. 68 m2.
- Woonkamer voorzien van een open haard.

 

< terug naar overzicht


Bekijk hier onze overige huizen die aangekocht of verkocht zijn en zie direct de prestaties van Amsterdam @Home in Amsterdam Amsterdam Centrum.


Centrum in beeld

Proef de sfeer van uw nieuwe wijk en klik op een van de foto's om nog veel meer sfeer impressies van de buurt te zien!