020-3080650
Gemiddelde beoordeling: 9,5 / 10

Kattenburgergracht C,
Amsterdam

Vraagprijs: € 255.000,- K.K.

  • Korte gegevens
  • Woonoppervlakte: 46m2
  • Aantal kamers: 3

Algemeen

PAK UW KANS

Kattenburgergracht 3-17, een recent gesplitst complex van Woonstichting De Key op een geweldige plek in het centrum van Amsterdam!, nabij het Scheepvaartmuseum

De woning
Ideaal en heerlijk licht MAISONETTE-appartement van 46 m2 en een vliering van 33 m2 (NEN2580 gemeten) gelegen op de derde en vierde verdieping mét een berging in de onderbouw, op een ware top locatie nabij het centrum. De vliering/zolder is zeer eenvoudig bij de woning te betrekken.

Omgeving
De woning is gelegen op een van de beste locaties van Amsterdam. Vanaf de voordeur kijkt u op het Scheepvaartmuseum en de Nieuwe Vaart. Het Rembrandsplein en Waterlooplein bevinden zich op ca. 5 tot 10 minuten fietsen en het Centraal station ligt op 5 minuten lopen. Buslijn 22, 48 en 359 stoppen voor de deur en brengen u naar alle delen van de stad. Een parkeervergunning kunt u aanvragen bij de Gemeente Amsterdam. Op dit moment is er geen wachttijd voor dit gebied! (Zie Cition)

Ontwikkeling
De woning is gelegen in het recent gespitste complex aan de Kattenburgergracht 3-17 te Amsterdam. De fundering is onlangs nagekeken en code II is afgegeven. Voor het overige groot onderhoud is een meerjaren onderhoudsplan opgesteld. De woningbouwvereniging doet nog voor een groot deel mee in de onderhoudskosten ("bruidsschat"). In de toekomst wordt het marine terrein op Kattenburg ontwikkeld tot een nieuw stukje Amsterdam. De Kattenburgergracht zelf gaat ook op de schop en wordt helemaal herontwikkeld door de gemeente Amsterdam. Alle informatie hierover is beschikbaar op ons kantoor.

Indeling:
Derde verdieping, entree, slaapkamer gelegen aan de achterzijde, badkamer voorzien van een toilet, douche en een wastafel, woonkamer gelegen aan de voorzijde met een open keuken –de keuken dient nog te worden geplaatst door koper-. Interne trap naar de vliering/zolder. Deze ruimte is relatief eenvoudig te veranderen in volwaardige woonruimte.
Separate berging gelegen in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- De woning is voorzien van een c.v. uit 2012
- De Key-keukenactie is ook bij deze woning van toepassing
- De erfpachtcanon is AFGEKOCHT tot en met 31-08-2034
- Oplevering kan spoedig
- Vaste project notaris, t.w. Notariskantoor Spier en Hazenberg
- Het honorarium van de notaris m.b.t. de koop en leveringsakte is voor rekening van verkoper
- Clausule eigen bewoning van toepassing. Ouders mogen wel voor hun kinderen kopen!
- Verkoper heeft het object zelf nooit feitelijk bewoon
- Het betreft hier mogelijk een Rijksmonument..

 

< terug naar overzicht


Bekijk hier onze overige huizen die aangekocht of verkocht zijn en zie direct de prestaties van Amsterdam @Home in Amsterdam Oostelijke eilanden en kadijken.


Oostelijke eilanden en Kadijken in beeld

Proef de sfeer van uw nieuwe wijk en klik op een van de foto's om nog veel meer sfeer impressies van de buurt te zien!