020-3080650
Gemiddelde beoordeling: 9,5 / 10

Bloemstraat D,
Amsterdam

Vraagprijs: € 234.000,- K.K.

  • Korte gegevens
  • Woonoppervlakte: 45m2
  • Aantal kamers: 2

Algemeen

Onder de rook van de Westertoren, in een van de gezelligste straatjes van de Jordaan, treft u dit sfeervol en goed onderhouden twee kamer appartement aan.

De woning is een onderdeel van een Rijksmonumentale appartementencomplex en bevindt zich in de kap van het achterhuis.
Werkelijk een unieke locatie! In de directe nabijheid van de Westerkerk en het Anne Frank Huis. Gelegen op de grens van de Jordaan en het Centrum, waardoor u rustig woont, maar ook in de directe omgeving van de 9 Straatjes, de Haarlemmerstraat en –dijk en het Centraal Station bent.
Om u heen treft u hippe eettentjes met grote terrassen op de bruggen, maar ook de Noordermarkt, de Westerstraat en de markt op de Lindengracht liggen “om de hoek” met al het andere moois wat Amsterdam te bieden heeft.

Het appartement maakt deel uit van de panden bestaande uit de Vereniging van Eigenaren Bloemstraat 34 en 36. Het geheel is compleet gerenoveerd, inclusief nieuwe fundering, in 2008.

Indeling;
Via de entree op de begane grond treft u op de eerste verdieping de entree van het appartement. Het eigen trappenhuis leidt u naar de tweede verdieping. De hal geeft toegang aan de sfeervolle living met open keuken voorzien van alle benodigde apparatuur. Vanuit deze ruimte heeft u een fantastisch uitzicht op de Westertoren en de binnentuin .

In de hal bevinden zich de luxe badkamer en separate toilet, alsmede een aparte kast met de CV opstelling en een aansluiting voor wasmachine en droger. De badkamer beschikt over een ligbad, een aparte douche en een wastafelmeubel.

De slaapkamer met een unieke authentieke kapconstructie in het zicht, is voorzien van een adequate opbergkast. Tevens heeft u toegang tot een entresol, gelegen boven de hal, die als een mogelijke slaapplek kan functioneren, waardoor de slaapkamer een multifunctionele bestemming krijgt.

Kortom: Een schitterend appartement in een Rijksmonument op een prachtige locatie!

Bijzonderheden:
* Gelegen op eigen grond;
* Woonoppervlakte ca. 45 m2;
* Onderdeel van een Rijksmonument;
* Door het gehele appartement ligt een fraaie eiken houten vloer;
* Servicekosten bedragen € 60,-- per maand;
* Geheel gerenoveerd in 2008, inclusief fundering.

 

< terug naar overzicht


Bekijk hier onze overige huizen die aangekocht of verkocht zijn en zie direct de prestaties van Amsterdam @Home in Amsterdam De Jordaan.


Jordaan in beeld

Proef de sfeer van uw nieuwe wijk en klik op een van de foto's om nog veel meer sfeer impressies van de buurt te zien!