020-3080650
Gemiddelde beoordeling: 9,5 / 10

Huis kopen

Een huis kopen is een leuk, spannend en soms emotioneel proces. Met oprechte interesse in uw wensen gaan we samen op zoek naar de perfecte woning. Ons streven is om optimale service te verlenen aan u als klant. We nemen alle tijd en hebben alle aandacht om er een heel plezierig en succesvol traject van te maken. Wat u kunt verwachten van ons:


Gedurende het gehele aankooptraject zullen we u adviseren en begeleiden. Wij zoeken volgens de besproken zoekcriteria een appartement. Wij maken de afspraak met de verkopende makelaar, begeleiden u zoveel mogelijk bij de bezichtiging, daarbij adviseren wij u over de (vraag)prijs, onderhoud van de woning, eventuele gebreken en juridische aspecten. Wij voeren namens u de onderhandelingen en controleren alle bijbehorende stukken en aktes die van toepassing zijn. Bij een overeenkomst maken we de afspraak bij de notaris en zorgen ervoor dat hij/zij alle bijbehorende documenten ontvangt. Wij begeleiden u bij de koopakte bij de notaris en houden de belangrijke data (o.a. verlopen ontbindende voorwaarden) in de gaten. En uiteraard begeleiden we u op de dag van levering bij de inspectie van de woning.

 

Met een 9,5 beoordeling is Amsterdam@Home Makelaars volgens de website Wie Is De Beste Makelaar, de beste makelaar van Amsterdam

 

Afspraak maken

Klanten over ons:

"...Super geholpen tijdens de koop van ons appartement. De kennis, expertise, communicatie en het enthousiasme spat er ervan af."

"...De samenwerking met het hele team verliep uitstekend. Professioneel advies en service werd geleverd tijdens het kopen van ons nieuwe huis."

Unieke kennis van de buurten

Iedere buurt in Amsterdam heeft zijn eigen sfeer en gevoel. Wij kennen de stad door en door en hebben de verschillende wijken en buurten op een unieke manier in beeld gebracht!

Beoordeling:

Met een 9,5 beoordeling is Amsterdam@Home Makelaars volgens de website Wie Is De Beste Makelaar, de beste makelaar van Amsterdam!